Je kunt met de toppings variëren, we hebben hier ui gebruikt, maar je kunt ook een olie met ras el hanout gebruiken of andere kruiden, of uien met port mengen. Deze onderstaande versie hebben we gebruikt bij de pompoenkroketjes.
Doe de bloem en het zout in een deegkom. Test de gist in een deel van het water. Het water moet lauwwarm zijn en niet boven de 40°C, anders gaat je gist dood. Voeg eerst je geactiveerde gist bij de bloem en meng alles met de deeghaak gedurende 10 minuten tot je een glad glanzend deeg hebt. Is het te droog voeg dan beetje bij beetje de rest van het water toe. Dek het deeg af en laat een uur op een warme plek rijzen.
Hussel de uienringen met wat olijfolie en breng op smaak met zout en chilivlokken. Meng met de gehakte pompoenpitten.
Stomp het deeg in. Verdeel het deeg in tweeën en rol uit op een met bloem bestoven werkplek. Rol tot een rechthoek van 35 bij 20 cm van ongeveer 1,5 cm dik. Bestrijk het uitgerolde deeg met de helft van het uienmengsel. Bedruppel met olie. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal met de tweede deel van het deeg. Laat nog 10 minuten rusten. Bak af op 180°C in ongeveer 20 minuten.