Bekijk galerij 3 foto's

Techniek Paneren

Ingrediënten

Cooking Mode Disabled

Instructions

Video

Paneren a l'anglaise

  1. Zet drie schaaltjes of borden klaar:
  2. In de eerste doe je bloem
  3. In de tweede doe je losgeroerd eiwit met wat olie, de l'anglaise
  4. In de derde doe je paneer laag, dat kan broodkruim zijn, paneermeel , maar ook amandelmeel.

Bereidingswijze

  1. Maak een anglaise:

  2. Roer het eiwit los in en kom
  3. Voeg wat olie toe, zo kan het eiwit geen lucht oppakken
  4. Voeg eventueel peper en zout toe
  5. Wentel het product (kroket of koolrabi, aubergine of iets anders), door de bloem.

  6. Haal het door de anglaise.

  7. Wentel het door het gezeefde paneermeel of een andere topping.

  8. Laat opstijven/koelen in de koelkast.

  9. Verhit je frituurolie en frituur je gepaneerde product

Min

Share it on your social network